Bell Schedules

Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Before School Tutorials 7:30 AM 7:50 AM 20 min
1st Period 7:55 AM 8:46 AM 51 min
2nd Period 8:49 AM 9:39 AM 50 min
3rd Period 9:42 AM 10:32 AM 50 min
4th Period 10:35 AM 11:25 AM 50 min
1st Lunch (all 6th and 1/2 of 7th grades) 11:27 AM 11:57 AM 30 min
5th Period 11:28 AM 12:18 PM 50 min
6th Period 12:00 PM 12:50 PM 50 min
2nd Lunch (all 8th and 1/2 of 7th graders) 12:20 PM 12:50 PM 30 min
7th Period 12:53 PM 1:44 PM 51 min
8th Period 1:47 PM 2:37 PM 50 min
9th Period 2:40 PM 3:30 PM 50 min
Afterschool Tutorials 3:35 PM 4:00 PM 25 min
Activity Period Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Before School Tutorials 7:30 AM 7:55 AM 25 min
1st Period 7:55 AM 8:42 AM 47 min
2nd Period 8:45 AM 9:31 AM 46 min
Activity Period 9:34 AM 10:04 AM 30 min
3rd Period 10:07 AM 10:53 AM 46 min
4th Period 10:56 AM 11:42 AM 46 min
1st Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
5th Period 11:45 AM 12:31 PM 46 min
2nd Lunch 12:33 PM 1:03 PM 30 min
6th Period 12:17 PM 1:03 PM 46 min
7th Period 1:06 PM 1:52 PM 46 min
8th Period 1:55 PM 2:41 PM 46 min
9th Period 2:44 PM 3:30 PM 46 min
After school Tutorials 3:35 PM 4:00 PM 25 min